Met dit prachtige kookboek Nordic Family Kitchen haal je de natuur in huis. Chef-kok Mikkel Karstad, van wie eerder Evergreen is verschenen, heeft 73 gemakkelijk te maken, gezonde, duurzame en niet te vergeten heel smakelijke recepten verzameld. Met zijn gerechten is het altijd puur genieten met familie of vrienden aan je eettafel, in je tuin, op het strand, in het bos of waar je maar wilt.

Nordic Family Kitchen

Mikkel, een vader van vier, leert zijn kinderen dagelijks over een gezonde benadering van voedsel, met aandacht voor de seizoenen, met lokaal geproduceerde ingrediënten en het zelf bereiden van gerechten. Regelmatige uitstapjes naar het bos en naar het strand, op zoek naar paddenstoelen, bessen, kruiden of mosselen, zijn een familietraditie.

 

Mikkel Karstad is auteur van meerdere boeken, waaronder Evergreen. Hij is chef en culinair adviseur, werkte samen met restaurant NOMA en deelt zijn gerechten weyoutheyate.

Nordic Family Kitchen – Mikkel Karstad – uitgever Lannoo – ISBN978 90 8989 861 6 – €34,99

 

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.