Sushi & ceviche zijn gerechten die gemaakt worden met rauwe vis. Maar er is veel meer mogelijk met rauwe vis en dat laat Carrie Solomon uitgebreid zien in dit boek. Bijvoorbeeld loempiaatjes met vistartaar of in harissa gemarineerde sardines. Er is misosoep met makreel, enoki en cresson of muffins met gravlax en champagneroom. Daarnaast zien we smaakmakers als dukkah met venkel en sausen als saus met passievrucht en mosterd en nog veel meer. En dat alles voorzien van hele mooie foto’s. Twee daarvan zie je onderaan dit bericht.
Je kunt dit boek winnen! Je maakt kans als je het goede antwoord weet op de vraag:
In welke Europese stad woont de Amerikaanse Carrie Solomon?
Overal waar je dit bericht ziet verschijnen kun je het antwoord plaatsen.
Vanwege de portokosten kun je alleen winnen als je een postadres in Nederland hebt.
De winnaar is Betty Jaasma. Van harte!
Rauwe vis | Carrie Solomon
Terra | €22,48
ISBN 9789089899934