Bestsellerauteur Elly Pear beschrijft in GREEN hoe je simpel kunt variëren met vega en vegan gerechten naar jouw eigen smaak. Het boek laat zien hoe je op écht eenvoudige wijze je maaltijden kunt transformeren naar overheerlijke, tijdbesparende vegetarische en vegan gerechten voor doordeweeks, en naar inventieve, iets uitgebreidere weekendmaaltijden.  GREEN verscheen vorige week.

GREEN

GREEN biedt meer dan 100 eenvoudige recepten voor iedereen die meer plantaardig wil eten. Ze zijn ontwikkeld voor werkdagen én voor weekenden, dus er is genoeg keuze voor elke dag en voor iedere gelegenheid. De doordeweekse recepten gaan uit van snelheid en gemak; de weekendrecepten zijn gemaakt voor als je iets meer tijd hebt, als je eens wilt uitpakken of zin hebt in wat bijzonders.

Of je nu vegetariër of veganist bent, of gewoon een beetje minder vlees wilt eten: GREEN biedt gemakkelijke, flexibele opties die smaken naar meer!

‘Als je vegetariër of veganist bent, leer ik je in dit boek veel dingen die je misschien nog niet wist – andere ingrediënten, verschillende manieren om ernaar te kijken en een nieuwe benadering van het koken. Als je wel vlees eet, is het mijn doel om je te bewijzen dat een maaltijd zonder vlees voedzaam, verrassend en overheerlijk kan zijn!’ – Elly Pear

Green – Elly Pear – uitgever Spectrum – ISBN9789000371624 – €25,00

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.