Velen weten natuurlijk wie Maureen du Toit is. De actrice, kinderboekenschrijfster en presentatrice is een bekende verschijning. Ze is dol op honden en die hebben eigenlijk in haar leven altijd een rol gespeeld. Ze vertelt erover in haar nieuwste kookboek Happy Hond. Een kookboek met lekkere en verantwoorde hapjes voor je geliefde viervoeter. Het is een erg leuk boek geworden met niet alleen recepten voor verantwoorde hondensnacks maar ook portretten van de honden van andere BN-ers. We lezen niets over de BN-ers zelf maar zien alleen de naam en een foto met hun hond. Over de hond(en) lezen we dan weer van alles want die staan in het middelpunt van de belangstelling in Happy Hond.

Tevens staat er een lijst in met zaken die een hond beslist niet mag eten. De lijst is niet volledig, zegt Maureen en ze adviseert om bij twijfel altijd contact op te nemen met de dierenarts. De snacks zelf mogen er zijn. Sommige zouden ook op de mensen-eettafel niet misstaan. Zoals spinaziepannenkoeken of de peanut butter-en-jelly-donuts. Heel leuk is de vondst van de naam pupcakes. Uiteraard worden de snacks gemaakt van allemaal ingrediënten die gezond zijn voor je hond. Ze zijn ook uitgebreid getest op honden die van smikkelen houden. Er staat een leuk inkijkexemplaar op Bol.com.

Voor hondenliefhebbers is het een erg leuk boek en als cadeau voor een hondenmens helemaal onovertroffen. Heb jij een hond die dol is op lekkere hapjes? We gaan een exemplaar van dit boek verloten. Als je wint gaat je adres naar de uitgever en die stuurt het je toe.

Je hebt tot dinsdag 31 mei de tijd om antwoord te geven op de volgende vraag:

Maureen du Toit schreef kinderboeken maar heeft ook een roman voor volwassenen geschreven.
Wat is de titel van dat boek?

Antwoord geven mag onder deze recensie of via Facebook, Twitter of Instagram. In verband met de portokosten kun je alleen winnen als je een postadres in Nederland hebt.

De winnaar is Joyce van Meeuwen. Veel plezier met het boek!

Veel succes!

Happy Hond | Maureen du Toit
Pepper Books | €17,50
ISBN 9789020608984