Een hartvormig ei. Tja, hoe maak je dat. Of hoe kun je wijn heel snel koelen? Een watermeloen ontpitten of een granaatappel? Wat doe je met een restje chocoladepasta? Hoe voorkom je dat een zalmmoot aan het barbecuerooster vast gaat zitten? Een glas vol met rozen van aardbei op tafel. Het kan allemaal!

Een heel boek vol met tips & trucs. Niet alleen hoe je leuke dingen maakt van eieren of fruit maar ook hoe je van alles schoonmaakt en tips over wat je met de restjes kunt doen. Een veelzijdig boek dus. Alle trips & trucs worden nog duidelijker gemaakt door de kleurige leuke tekeningen en foto’s in de hoofdstukken. Op iedere pagina zie je weer een andere tip of truc.  Echt van alles en nog wat komt er voorbij. En achterin het boek staan nog een paar blanco pagina’s waar je je eigen tips kunt noteren.

Hoe maak ik een hartvormig ei?

Weet je wat je doet? Ga het zelf maar bekijken in dit boek. Want je kunt een exemplaar winnen. We doen een snelle actie. Dinsdag 26 februari maken we de winnaar bekend en die krijgt het boek toegestuurd maar uitsluitend naar een postadres in Nederland.

Geef voor dinsdag 26 februari antwoord op de vraag:

Hoe noemen we aardbeien ook wel? En dan moet het ook nog goed geschreven zijn!

De winactie is voorbij. De winnaar is @Yvonne_timm die reageerde op Instagram.

Leuk boek!

Bekijk op bol.com

Hoe maak ik een hartvormig ei? – Imagebooks Factory – ISBN 9789463334723 – €15,–