Het was een raar jaar. Een gek jaar. Een bijzonder jaar. Speciaal. Buitengewoon. Anders dan anders. En we hopen allemaal dat 2021 in vele opzichten een beter jaar zal zijn. Een beter jaar voor mensen die in de zorg of horeca werken, voor mensen die dit jaar iemand verloren, voor mensen die eenzamer waren dan anders, voor jonge mensen en oude mensen – voor iedereen, kortom.

Voor mij persoonlijk zal het nieuwe jaar ook weer anders zijn dan anders. Na twaalf jaar als zelfstandig ondernemer ga ik opnieuw in loondienst aan de slag, in een team van creatieve boekenmakers. Ik verheug me erop, maar er is één nadeel: ik zal niet langer voor Kookboekennieuws schrijven.

Ik heb genoten van het maken van de recensies, genoten van al die prachtige boeken en het contact met de uitgevers. Het enthousiasme voor kookboeken zal er altijd zijn – alleen niet hier.

Ik wens iedereen fijne feestdagen, een goede gezondheid voor 2021 en natuurlijk weer heel veel leesplezier op Kookboekennieuws. Jeanette en Marlene, dank jullie wel!

Hartelijke groet,
Eva