Er zijn veel goede doelen in de wereld. Die zijn nodig en gelukkig zijn er altijd mensen die goede doelen willen steunen. Dat kan op heel veel manieren.
De organisatie Make-A-Wish Nederland heeft veel vrijwilligers. Mensen die zich met hart en ziel inzetten om per jaar zo’n 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen de 3 en 18 jaar te vervullen. Kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte. Kinderen en jongeren die door ziekenhuisbehandelingen, zorgen en angst vaak geen normale jeugd hebben. Door het vervullen van een liefste wens doet Make-A-Wish deze kinderen even hun zorgen vergeten. Dat is niet alleen voor de kinderen geweldig maar geeft ook het gezin weer moed en energie voor de toekomst.

Maar deze geweldige organisatie kun je ook steunen door het boekje Make a dish te kopen. Een kookboekje waarin 8 topkoks een recept delen. Er staan twee voorgerechten, twee vleesgerechten, twee visgerechten en twee nagerechten in het boekje. Daarbij wordt er leuke informatie over de topkoks zelf gegeven en is alles omlijst met prachtige schilderijen en krabbels van Wilma Veen.
Een aantal organisaties en sponsoren hebben dit boekje mogelijk gemaakt. Ze worden allemaal genoemd in het boek. De topkoks die hun medewerking verleenden zijn:

Margo Reuten, Da Vinci
Martin Kruithof, De Lindenhof
Dennis van den Beld, Het Roode Koper
Wim Zwaart, Ratatouille
Jonathan Zandbergen, Merlet
Rik Jansma, Basiliek
Ralf Berendsen, La Butte aux Bois
Michel van Riswijk, Bloemenbeek

Vaak is een kookboek echt een kookboek. Dat is Make a dish niet. De recepten zijn lekker en het boekje is heel mooi om in te bladeren maar een echt kookboek in de zin van heel vaak gebruiken is het niet. Je koopt dit boekje om een geweldige organisatie te steunen en kinderen de mogelijkheid te geven om hun liefste wens vervuld te zien. Het is ook een heel fijn cadeau om te geven.

En wat is er mooier dan dat in een wereld vol geweld en oorlog.

Lees hier over vervulde wensen en koop dat boekje.

Prijs € 15,– en te koop via: