40 recepten voor zoete lekkernijen uit een siliconen ijsblokjesvorm – zonder oven Haal jij alles uit je ijsblokjesvorm? Behalve ijsblokjes kun je deze handige vorm gebruiken voor het bereiden van allerlei verrukkelijke nagerechten. Met deze snelle, eenvoudige en kindvriendelijke recepten zijn zoete lekkernijen in een handomdraai gemaakt. Maak zelf snel en eenvoudig vrolijke snacks voor verjaardagsfeestjes, verfrissende verrassingen voor in de zomer of gewoon indrukwekkende verwennerijen voor na een etentje. IJssandwiches, ijsblokjes met een smaakje, krokante rijstblokjes, chocoladetruffels, cheesecakehapjes, panna cotta, yoghurtijsjes, ice pops, chocoblokjes met een smaakje en jellyblokjes.
Olivia Mack McCool is foodstylist, receptontwikkelaar en kookboekenauteur. Haar werk, dat wordt beïnvloed door haar training bij Le Cordon Bleu in Parijs en de kleurrijke food scene in New York,  erscheen in kookboeken, tijdschriften en reclamecampagnes. Wanneer ze niet schrijft of op de set staat, kookt ze graag voor haar vrienden en familie.

Zoete lekkernijen uit de ijsblokjesvorm | Olivia Mack Mccool
Veltman Uitgevers | €14,99
ISBN 9789048318438

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.