Lisa Stentenpool, bekend van haar eerdere bestseller De vegarevolutie, is diëtist en gespecialiseerd in whole food plant-based-voeding. Ze laat je in haar boek Vegan Vibes op een no-nonsense manier kennismaken met vegan voeding. Weet wat je eet, weet je klachten te herkennen en zoek de voor jou werkende oplossingen. Met evidence-based voedingsinformatie, een overzicht van alle vitaminen en mineralen (en waar deze in zitten), een voedingsstoffenchecklist en allerlei praktische handvatten en goede tips.

Vegan Vibes

Mensen laten steeds vaker vlees en zuivel staan. Niet alleen voor hun eigen gezondheid maar ook voor de gezondheid van de aarde en al haar bewoners. Plantaardig eten is immers een van de effectiefste manieren om bij te dragen aan een betere wereld. En het is helemaal niet zo ingewikkeld om (af en toe) plantaardig te eten. Kortom: vegan is leuk, lekker, gezond en duurzaam!

Met 60 vegan recepten:

  • voor iedereen die meer planten wil eten
  • goed uitgebalanceerde maaltijden, zodat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt
  • kleurrijke en vernieuwende recepten
  • eenvoudig te bereiden met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn
  • vegan de dag door: ontbijt, lunch, avondeten en snacks

Vegan Vibes – Lisa Steltenpools – uitgever AW Bruna – ISBN 9789400511569 – €24,99

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn