Shirma Rouse kennen we allemaal van het podium en van tv. De Nederlandse Aretha Franklin is een vocaal wonder.

Maar…

Shirma is zoveel meer dan een souldiva. Ze rockt even hard in de keuken. Op verzoek van vele fans en volgers heeft ze ruim 50 recepten van de meest gelikete en meest opgevraagde gerechten gebundeld in Shirma’s Soul Kitchen.

Shirma´s smaken swingen. Haar smaken zijn de smaken die ze zich kan herinneren van Sint Eustatius, het eiland waar ze is opgegroeid, en haar geboorte-eiland Curaçao waar zij onderweg een eigen draai aan heeft gegeven. Het zijn de smaken van haar moeder, haar oma’s en haar tantes gekruist met de smaken die ze heeft opgedaan tijdens de reizen die ze zowel privé als op tournee heeft gemaakt.

In Shirma’s Soul Kitchen geeft ze niet alleen haar keukengeheimen prijs, ze geeft je bovendien nuttige tips en handige weetjes en ze deelt met jou een openhartig gesprek met en tussen moeder Evette en zus Darvina.

Shirma’s Soul Kitchen is een musthave voor alle foodies, voor de liefhebbers van soul food, voor iedereen die van lekker eten houdt. Lekker eten dat in dit geval met oneindig veel liefde is bereid.

Want…

Shirma is #niksandersdanliefde

Shirma’s Soul Kitchen | Shirma Rouse
Uitgever Kyosei | €29,50
ISBN 9789083154428