Ooit mocht ik er eten met een grote groep collega’s en nu is er een kookboek om zelf aan de slag te gaan met recepten uit De Kas. Zo van het land op je bord.

Midden in het drukke Amsterdam ligt een unieke oase: Restaurant De Kas. Het beroemdste groenterestaurant van Nederland is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en is bekend tot ver buiten Nederland en België. Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben.
Kijk mee achter de schermen van De Kas en laat je thuis inspireren door de 50 recepten waarin groente de hoofdrol speelt.

Op bol.com kun je een inkijkexemplaar bekijken of een video afspelen.

Restaurant De Kas, van het land op het bord – Jos Timmer – uitgever Kosmos – ISBN 9789021575315 – €34,99

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.