Inhoud:

‘Een heerlijk boek vol originele cakes!
Veertig hartige en zoete cakes: als voorafje, middagsnack of lichte lunch. Wat te denken van een cake met feta, munt, gerookte zalm of courgette? Of heerlijke zoete varianten zoals een aardbeien-, appel- of rabarbercake?
Alle cakes in dit boek zijn even lekker en even gemakkelijk te maken met de duidelijke stap-voor-stap werkwijze. Alle ingrediënten zijn helder in beeld gebracht. In één oogopslag heb je alles wat je nodig hebt in beeld. Simpeler kan niet. Lekkerder ook niet trouwens!’

Bekijk op bol.com

Cake bakken: hartig en zoet, 40 recepten stap voor stap – Vincent Amiel – Fort Culinair – ISBN 9789462502192 – €14,99

Meer bakken? Zie ook het 3 ingrediënten bakboek, Suqar en Bakken zonder gluten.

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.