Zelf dranken fermenteren. Van kombucha tot gemberbier: heerlijke drankjes om je gezondheid een boost te geven aldus de ondertitel van dit boek. Zeker met het warme weer is zelfgemaakt verfrissend drinken een welkome afwisseling. Dat het daarnaast ook goed zou zijn voor je darmen nemen we als bonus mee.

dranken fermenteren

Brouw zelf in een handomdraai de lekkerste probiotische drankjes, van kombucha en kefir tot gemberbier en honingmede, dankzij de handige stap-voorstapinstructies in dit boek. Daarnaast vind je ook nuttige tips & tricks en oplossingen voor als het misgaat. Begin er vandaag nog aan! Je zal niet alleen ontdekken hoe leuk het is, maar ook ondervinden hoe je fles na fles je darmen versterkt en je gezondheid verbetert.

Je kunt via de link een inkijkexemplaar van Zelf dranken fermenteren bekijken. Daar vind je ook een recept voor waterkefir met bosvruchten.

Zelf dranken fermenteren -Felicity Evans – uitgever Deltas – ISBN9789044759518 – €19,95

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.