Een nieuw boek van Mari Maris maakt altijd nieuwsgierig. Maison Mari ziet er heel aantrekkelijk uit. En als we kijken naar de eerdere boeken van Mari Maris dan kan het niet anders of ook deze is weer erg de moeite waard. Lees ook de reacties onder het boek bij Bol.com. Een prachtig cadeau voor de feestdagen!

Flaptekst:

Een reis door het jaar in kleine geschiedenissen en grote gerechten van soezen en moussen tot kroketten, tarteletten & bonbons. Geserveerd in 54 uitgebreide menu’s voor alleseters, geheelonthouders, veganeusjes, carnivoren, culi’s en normale mensen.
Een avond met vrienden aan tafel. Heel leuk en toch ook wat stressvol: er moet een menu verzonnen én gekookt worden. Kijkend in kookboeken en tijdschriften dienen de ideeën zich aan, maar als alle notities en uitgescheurde pagina’s naast elkaar liggen, blijken het vier voorgerechten en een dessert, zonder hoofdgerecht. Of uw liefde voor deeg leverde een menu op waarbij alle gangen een jasje hebben, gefrituurd, gestoomd of gebakken… Hoe dan wel? Over het samenstellen van een goed menu valt van alles over te weten en ontdekken.

 

 

 

 

 

 

 

Maison Mari – Mari Maris – Carrera Culinair – ISBN 9789048844869- €39,99

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.