Inhoud:

‘Pluk, kook en geniet met Amber Rose – celebrity chef van o.a. Sadie Frost, Jude Law en Gwyneth Paltrow

Amber Rose is ervan overtuigd dat een gezond leven gevuld is met heerlijke, natuurlijke gerechten die met zorg zijn klaargemaakt en met smaak worden gegeten. In Fresh keert ze terug naar haar roots en maakt ze simpele, voedzame recepten met versgeplukte ingrediënten afkomstig uit de tuin, de boomgaard, de boerderij en de zee.

Na jarenlang in het Verenigd Koninkrijk te hebben gewoond, herontdekt Amber de natuurlijke producten waarmee ze opgroeide in Nieuw-Zeeland. Die verse, pure smaken combineert ze in dit boek met alles wat ze tijdens haar reizen heeft ontdekt. Met haar simpele maar indrukwekkende recepten haalt ze het beste uit lokale producten en ingrediënten. Bij de gerechten geeft ze suggesties om het in verschillende seizoenen te laten passen. Het resultaat is ronduit onweerstaanbaar.’

‘Ambers recepten verenigen de natuur met luxe’ – Sadie Frost

Bekijk op bol.com

Fresh: leef, eet, geniet – Amber Rose – Karakter Uitgevers – ISBN 9789045218434 – €24,997

Meer gezond eten en genieten? Zie ook De gezonde bourgondiër, Snel, gezond en lekker en Gewoon gezond.

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.