En niet één maar twee exemplaren hebben we in de winactie

De Amerikaanse Sarah Gavigan is chef-kok van de populaire eetwinkel Otaku. Al Sarahs kennis en kunde over ramen komt rechtstreeks van de tradities rondom dit gerecht. De manier waarop ze de gerechten kookt is daarentegen helemaal van deze tijd. Hoewel het originele verhaal achter deze Japanse “noedelsoepen’ vaak iets mysterieus heeft, zijn de meer dan 40 recepten van Gavigan uiterst toegankelijk voor de thuiskok die meer over deze manier van koken wil leren.
Het fijne is dat Gavigan rekening houdt met de drukke thuiskok, die niet altijd tijd heeft om uren in de keuken te staan. Het resultaat is een praktische en heerlijke kookgids voor de lekkerste ramen thuis. Lees over de geschiedenis en magie van het gerecht, maar ook hoe je de bereiding van dit fantastische gerecht het beste thuis kunt doen.

Lees hier de recensie.

Je kunt een exemplaar van dit kookboek winnen. Vanwege de portokosten kunnen alleen mensen met een postadres in Nederland meedoen. Geef antwoord op de vraag wie er als tweede auteur op de cover van dit boek staat genoemd.

Je mag antwoord geven waar je maar wilt. Op Facebook, Twitter of Instagram en natuurlijk in de reactiemogelijkheid hieronder.

De winnaars zijn
Jackie Nachtegaal (via Instagram)
Miranda Vincenten (via de reacties hieronder)

Van harte en veel plezier met het boek!

Ramen Otaku: Maak de lekkerste noodlesoep thuis – Sarah Gavigan – Karakter Uitgevers – ISBN 9789045219547 – €22,99