Met dit recept geven we alvast een sneak preview van het boek Desserts bij Janneke thuis van Janneke Philippi.
Zo simpel kan een lekker toetje zijn! En omdat er nog weinig vers fruit beschikbaar is, maak je dit nagerecht met bevroren fruit.

Frozen bessenyoghurt

Frozen bessenyoghurt

VOOR 1 persoon
150 gram bevroren rode en/of blauwe bessen
150 ml volle yoghurt (naturel of met vanille) – keukenmachine of blender

Doe de bevroren bessen in de keukenmachine of blender. Schenk de yoghurt erbij en pureer glad en romig. Voeg extra fruit toe voor een dikkere yoghurt, of extra yoghurt als je de frozen yoghurt met een rietje wilt drinken.

Bereiden: 10 minuten

 

 

Volgende week volgt de recensie. Kun je niet wachten? Blader dan alvast door het inkijkexemplaar.

Desserts bij Janneke thuis– Janneke Philippi – Karakter Uitgevers – ISBN9789045217987 – €19,99