Geen restjes – Heerlijk eten

Inhoud:

Weggooien is zonde! Zero waste koken is een boek vol tips en recepten om elk ingrediënt van je maaltijd volledig te gebruiken en zo min mogelijk voedsel te verspillen.

Het boek is ingedeeld in groenten, fruit, proteïnes, koolhydraten en melkproducten. Voor elk ingredient geeft Florence drie mogelijke toepassingen, zodat je geen restjes overhoudt en eten moet weggooien. Zo kun je een pasta met kaas bereiden. Heb je restjes? Maak dan een heerlijke pastacake. En houd je ook hiervan nog restjes over? Denk dan eens aan originele croutons voor een salade.

Zero waste koken staat boordevol heerlijke recepten en praktische tips en tools om slim te kopen, koken en te bewaren. Alles om op een makkelijke manier te koken zonder verspilling!

Koop bij bol.com

Zero waste koken – Florence-Léa Siry – uitgever Forte Culinair – ISBN 9789462502185 – €19,99

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.