Mohamed Lemhadi is ervaringsdeskundige. Toen hij begon met trainen deed hij dat om af te vallen; hij at ongezond en woog toentertijd 107 kilo. Gaandeweg ging hij naast het trainen ook op zijn voeding letten. In Koken met Mo Bicep helpt hij je jouw doel te bereiken, of dat nu afvallen, aankomen of stabiel blijven is.

Mo Bicep

Kook jezelf fit en gezond! Het is tijd om het maximale uit jezelf te halen.
Wil je de allerbeste resultaten halen in de sportschool? Wat je eet bepaalt je resultaat! Met Koken met Mo Bicep maak je snel en supersimpel de beste recepten, die passen bij jouw trainginsdoel.

Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of een gezonde lifestyle behouden, dat gaat je lukken met het boek van Mo!

  • Met 6-weken-voedingsschema’s voor jouw doel
  • 25 makkelijke recepten
  • Meer dan 50 motivatietips

Begin vandaag nog: bepaal je traings- en eetdoelen en ga daar helemaal voor. Mo Bicep laat je zien hoe belangrijk het is om een doel voor ogen te houden, te leren va je valkuilen en te gaan voor wat je wij wilt bereiken. Het maakt niet uit wat je onderweg tegenkomt. Je zult misschien weleens terugvallen, maar als je 1000 keer valt en je staat 1001 keer op, dan ben je sterker dan ooit.
‘Het is vallen, opstaan en doorgaan. Maar blijf altijd geloven!’ Mo Bicep.

Een inkijkexemplaar vind je hier.

Koken met Mo Bicep – Mohamed Lemhadi – uitgever Kosmos – ISBN9789021591285 – €21,99

Op Kookboekennieuws recenseren we met liefde en aandacht recent verschenen culinaire uitgaven. Omdat we ze niet allemáál kunnen bespreken, maar het kookboek zo veel mogelijk onder de aandacht willen brengen, vind je in de rubriek Gespot informatie over boeken die net uit zijn.