Prachtige fotografie! Elle eten, delicious.NL, Vogue NL, Happinez, Glamour NL, Cosmo NL en Culy.nl schreven al over My New Roots en Sarah Britton. Veel mensen willen weten ‘hoe ik eet’ – vegetarisch, veganistisch, fruitarian, macrobiotisch, rauw… Ik heb geen labeltje: ik eet! Mijn filosofie is dit: ik hou niet van labels en hokjes. Ze dwingen een persoon om zichzelf te definiëren met stijve termen en zichzelf te straffen als ze iets eten dat niet binnen de gestelde definitie past. Ik pas niet in een hokje; ik ben flexibel en eet wat goed voor me is!’ – Sarah Britton In My new roots geeft Sarah 100 vegetarische (en vaak vegan) recepten, die vrij zijn van bewerkte ingrediënten (waaronder geraffineerd meel en geraffineerde suikers) en die je helpen gezonde keuzes te maken. Ze geeft recepten voor het zelf maken van onbewerkte ingrediënten (amandelmelk) en het verminderen van onze suikerinname. De recepten in My new roots zijn vegetarisch, maar hebben opties voor een complete vegan variant en zijn ook veelal gluten- en lactosevrij. Sarahs recepten gaan niet over offers brengen of jezelf bepaalde lekkernijen ontzeggen.

My new roots, Sarah Britton, Karakter uitgevers, isbn 9789045211718 € 24,99