Lekkere Turkse, Marokkaanse, mediterrane gerechten maken uit Het Buurtsuperkookboek, uitverkoren is tot het Kookboek van de Maand OKTOBER. 

Tijdens deze workshop bereid je zelf een aantal gerechten uit dit kookboek. Kookstudio De Laurier verwelkomt de gasten allereerst met een heerlijk glas wijn passend bij het menu, gevolgd door uitleg van de recepturen door de chef. De chefs van De Laurier hebben het boek aandachtig bestudeerd en ook uit gekookt en zullen samen met u 3 a 4 gerechten gaan koken. Tevens is er uitleg over de richtlijnen zodat thuis alle gerechten gemaakt kunnen worden. Immers elk boek heeft haar eigen lees-, leer- en kookwijze.

Aan de beroemde houten tafel van de kookstudio wordt vervolgens heerlijk gedineerd wat wij samen gekookt hebben en is er ruimte voor vragen aan de chef kok.

datum       dinsdag 27 oktober
locatie       Kookstudio De Laurier  Laurierstraat 250 1016 PT Amsterdam
tijd             18.30 uur – 22.00 uur
prijs           59 euro per persoon (€ 6 korting op reguliere prijs) incl koffie, thee & 2 glazen wijn of sap

Inschrijving individueel of met een groep. Het minimaal aantal deelnemers is 10 personen.
Bij minder inschrijvingen ontvangt u op 21 oktober bericht. Uiteraard is er de mogelijkheid om de les dan toch door te laten gaan tegen een aangepast tarief € 550 per avond

Informatie & inschrijvingen:  info@delaurier.nl | 020 6220334 of via esther 06 30467331

Over het boek

Het Buurtsuperkookboek biedt een uitgebreide kennismaking met meer dan 200 producten uit Turkse en Marokkaanse winkels. Recepten en bereidingstips laten zien wat je ermee kunt doen. Een boek dat uitnodigt om op ontdekkingsreis te gaan in winkels die zowel hip als tradioneel zijn.

Kookstudio De Laurier | Laurierstraat 250|1016PT AMSTERDAM|020-6220334